"Ağrım olsa bağıramam, aslan görsem kaçamam, kuyruğu ne de tatlı dersiniz ama avcı vurunca afiyetle yersiniz, çok da üşüdüm, kürkümü geri verseniz.. Tavşanım ben, keşke dostum olsan sen.." (Tawşi)

8 Ocak 2015 Perşembe

İNSANLIĞIN DONARAK ÖLDÜĞÜ FOTOĞRAF!



















Yer: Sakarya / Karasu

Sakarya'nın Karasu İlçesi’nde donarak ölen bir köpeğin fotoğrafı sosyal medyada binlerce kişi tarafından paylaşılırken, hayvanseverler karda sokak hayvanlarına karşı herkesi duyarlı olmaya çağırdı.

   Twitter’da sokak hayvanlarıyla ilgili paylaşımlarda bulunan ’Masum Gözler’ isimli hesaptan, dün akşam saatlerinde Karasu İlçesi’nde çekilen bir fotoğraf paylaşıldı. Donarak ölen bir köpeğin yer aldığı fotoğrafla ilgili olarak, ’Bu resim bir saat önce Sakarya Karasu ilçesinde çekildi. Hayvanlar donuyor. O bölgede oturan arkadaşlar yardım edin’ notu ile paylaşıldı. Bu fotoğraf binlerce kişi tarafından paylaşılırken, hayvanseverler, sokak hayvanlarının olumsuz hava şartlarından zarar görmemesi için herkesten evlerinin önüne yemek ve su bırakmasına yönelik çağrıda bulundu.  
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/27923568.asp?scenario_id=ilgiliHaber&action=click&label=HaberDetay3&widget_id=7351990644820035
Tawşi der ki;  Ne olurdu bu zavallıyı biri evine veya ahırına koysaydı, ne olurdu 3 ay misafir etseydi, ekmek verseydi.. Önümüzdeki günlerde benzer birçok acı kedi, köpek fotoğraflarına rastlayacağız maalesef, lütfen sokağınızdaki dostları geçici evinize alın, fotoğraflarını çekip Petarkadaş ve Facebook'tan sahiplendirin, mahallenize, kapınıza su ve mama koyun, onlar için su geçirmez sıcak klübeler yapın, unutmayın birgün siz de evsiz ve aç sokaklarda kalabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.