"Ağrım olsa bağıramam, aslan görsem kaçamam, kuyruğu ne de tatlı dersiniz ama avcı vurunca afiyetle yersiniz, çok da üşüdüm, kürkümü geri verseniz.. Tavşanım ben, keşke dostum olsan sen.." (Tawşi)

7 Şubat 2015 Cumartesi

SARIYER BELEDİYESİ MAMA-MATİK


       Çin’in uluslararası haber ajansı Xinhua’dan gelen medya mensupları, Sarıyer Merkez’de faaliyette olan Mama-Matik hakkında Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Tutak ve Sarıyer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Ayhan Akbulut’tan bilgi aldı. Başkan Yardımcısı Yüksel Tutak; amaçlarının hem çevreyi korumak, hem hayvan dostlarımıza yiyecek ve içecek konusunda destek vermek hem de ekonomik anlamda tüketiciyi bilinçlendirmek olduğunu söyledi.
       Fikrin büyüsüne kapıldıklarını ve bu olayı haber yapmak için geldiklerini söyleyen Çinli televizyoncular, bu doğa ve hayvan dostu makinaların Çin’de de kullanılmasını arzuladıklarını ifade ettiler.

Tawşi der ki; Sokak hayvanları için oldukça güzel bir gelişme ama eyyy Çin halkı ve çekik gözlü muhabir ablamız, sizler kedi, köpek yemekten sokakta hayvan mı bıraktınız, hepsini katledip duruyorsunuz, yaptığınız işkenceler tüm Youtube'de, bizle dalga mı geçiyorsunuz, bizim yetkililerimiz bunu size neden soramamış merak ediyorum. İstinye'deki dostlarımız için de mama-matik istiyoruz, işte videosu;

http://sariyer.tv.tr/v/28213/hayvan-besleme-noktalarinin-mamamatk-temzlk-ve-bakimlari-dzenl-b#.VNZeYLCsXOI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.