"Ağrım olsa bağıramam, aslan görsem kaçamam, kuyruğu ne de tatlı dersiniz ama avcı vurunca afiyetle yersiniz, çok da üşüdüm, kürkümü geri verseniz.. Tavşanım ben, keşke dostum olsan sen.." (Tawşi)

20 Nisan 2015 Pazartesi

BİR HUSKY SAHİPLENDİRME ÖYKÜMÜZ



     2 haftadır yuva aradığım Husky sonunda bugün bir yuvaya kavuştu. Bu sokağa atılan Husky, sağda solada aç karnına uyumaya çalışıyor, yağmur yağınca da soğuk havalarda resmen titriyordu. Kendisine yuvasını açan ziraat mühendisi Semih Bey'e çok teşekkür ederiz, gerçekten çok büyük bir iyilik yaptı ve güzel bir sevap işledi. Petshoptan köpek almak yerine o sokağa atılan Husky'mizi seçti. Husky, Semih Bey'in arabasının önce şoför koltuğuna oturdu, daha sonra ise yana geçti. Yan koltukta o kadar mutluydu ki, önceden de arabaya alışkın olduğu çok belliydi. Yağmurlu bir günde İstinye Devlet Hastanesi acili önünde titreyerek uyurken birden yuvaya kavuşunca Husky mutluluktan uçtu, Semih Bey'in ağabeyi veterinermiş, kısacası Husky çok şanslı, annemle en mutlu olduğumuz şey sokaktaki bir canın sıcak ve iyi bir yuva bulmasıdır :D  İşte Husky'nin önce ve sonra fotoğrafları;



ÖNCE;  Zavallı Husky, otobüs duraklarında ve bankamatik önlerinde titreyerek uyuklardı.






SONRA;  Tatlı Husky yeni arabasına kurulmuş halde :)


El freni üstünde uyurken :)

Yeni yuvanda mutlu olman dileklerimizle :)


Bir dost arıyorsanız lütfen petshoplara gitmeyin. Önce kendi mahallenize ve barınaklara bakın ya da benim ilanlarıma ve Petarkadaş'a bakabilirsiniz, siz de bir sevap işleyin. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.