"Ağrım olsa bağıramam, aslan görsem kaçamam, kuyruğu ne de tatlı dersiniz ama avcı vurunca afiyetle yersiniz, çok da üşüdüm, kürkümü geri verseniz.. Tavşanım ben, keşke dostum olsan sen.." (Tawşi)

16 Kasım 2015 Pazartesi

KALBİMİ YAKTIN DUKE :(

Duke


    Bir insan kendi ateşinin sebebini incelerken bulduğu başka bir habere oturup hüngür hüngür ağlar mı, evet ağlar..

2013 yılında Duke'ün sağ ön bacağında saldırgan bir tümör tespit ediliyor ve bu yüzden bacağı kesiliyor. Köpeğinin acı çekmesini görmek istemeyen sahibi, hayatının en zor kararını alıyor: Duke uyutulacak. Ama uyutulmadan önce muhteşem bir gün yaşayacak. Ve işte, Duke'ün yaşadığı mükemmel son gün:


     Haber bu, ben biliyorsunuz ötenaziye karşıyım. Allah'ın verdiği canı biz almamalıyız, biz mi yarattık ki, biz alıyoruz?? Sonra diyorlar ki acı çekmek daha mı iyi? Asıl siz önce o hayvanı uyuttuğunuz için öbür tarafta çekeceğiniz acıyı düşünün, bu bir oyun değil, sen bir canlının hayatına son veriyorsun, belki ölecek dendi ama iyileşecek, belki son nefesine kadar yaşamak istiyor, hiç hayvan ne istiyor düşündün mü? Şöyle düşünün, çok hastasınız, size patronunuz ömür boyu bakıyor ama hastalığınızdan ötürü sizi öldürtmeye karar verdi, kulağa hoş gelmiyor değil mi? Hüzün dolu foto galeriyi inceleyin ve o son karede gözyaşlarınızı tutmayın, sonra da tüylü dostunuza gidip sarılın ve yarın onunla harika bir gün geçirin, en sevdiği yiyeceği verin, en sevdiği yere gidin, en sevdiği oyunu oynayın, işte o fotogaleri;

http://www.hastane.com.tr/kanser-kopegin-uyutulmadan-once-yasadigi-mukemmel-galerisi-sayfa-1.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.