"Ağrım olsa bağıramam, aslan görsem kaçamam, kuyruğu ne de tatlı dersiniz ama avcı vurunca afiyetle yersiniz, çok da üşüdüm, kürkümü geri verseniz.. Tavşanım ben, keşke dostum olsan sen.." (Tawşi)

1 Şubat 2016 Pazartesi

SAHİBİNDEN HABERSİZ MARATON KOŞAN KÖPEK :)



Maraton koşan köpek bitiş çizgisine 7. sırada girerek ödül aldı
Alabama bir köpek, 21 kilometrelik yarı maratonu, insanlarla birlikte koştu, yarışmayı yedinci sırada bitirdikten sonra da internet yıldızı haline geldi.
Daily Telegraph gazetesinin haberine göre; İşin ilginci, madalya ile eve dönen köpeğin başarısından sahibinin haberi yoktu. Sahibi, kımıldamaktan aciz, bir yerden bir yere gitmemek için direnen tembel köpeğinin yarışa nasıl katıldığından çok, nasıl dereceye girebildiğine şaşırdı.
İki yaşındaki köpek Ludivine, sahibi bahçede oynasın diye bıraktıktan sonra, neden ve nasıl olduğu bilinmeksizin yoldan geçen Trackless Tren Trek Yarı Maratonu başlangıcındaki koşucular arasına katıldı.
İnsanlarla birlikte koştu, hatta zaman zaman başka köpeklere takılıp, oyalandı ama yarışı 7. sırada tamamladı.
Dereceye girmek için İnsanların aylarca eğitim görüp, çalıştığı koşuda, tembel ve lakayt koşu tarzı ile tembel bir köpeğin antrenmansız derece alması sahibi, Nisan Hamlin'i şaşkınlıktan şaşkınlığa soktu. Görgü şahitlerine göre köpek yarışın başında bir yarışmacının başını okşaması üzerine onlarla birlikte yarışa başladı ve ilginç tarzına rağmen yarışın bitiş çizgisine ulaştı.
Tawşi der ki; Köpeğin arada ilgisi dağılmış ineklerin yanına gidip sonra tekrar yarışmaya devam etmiş. Yani arada ilgi sapması olmasa 1. idi :D Lütfen galeriye bakın ;
http://www.haberiyakala.com/2016-01-28-sans-eseri-maraton-katilan-kopek-madalya-kazandi-h60502.galeri.f0

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.